juni-september 2013

Ons 2e seizoen zit erop!

Een zonnig seizoen met een gezellige drukte in & rond ons huis, een lekker gevulde moestuin en vele gasten die genoten van onze plek in Slovenië. Ziehier hoe twee van onze gasten dat in woord & beeld brengen:

http://www.yellowduo.com/2013/09/unique-eco-stays-in-slovenia/

Een 2e seizoen bolt nóg vlotter dan het eerste, dankzij een goeie taakverdeling. Els zorgde elke ochtend & avond voor een lekker gedekte tafel onder de vijgenboom. Mathieu leefde zich in de vroege uurtjes uit in de tuin & hielp nadien de gasten met het plannen van een daguitstap op maat .

ontbijttafel
Ontbijttafel
inmaken zilveruitjes en augurken
Inmaken zilveruitjes en augurken
start aanleg blauwe bosbes plantage
Start aanleg blauwe bosbes plantage

Klosje kwam ook deze zomer weer langs & nam het muizenvangen voor zijn rekening. Dit jaar geen muis te bespeuren, dus een geslaagde erwtenoogst!

101_2600
Klosje rust
101_2550
Veel erwten in juni

Ook wijzelf zijn blij met ons 2e seizoen. We genoten ervan om te zien hoe mensen zich op allerlei manieren thuis voelden in ons huis & in onze tuin. Blij dat onze gasten enthousiast waren over ons plek, de maaltijden, de kamers, onze infomap, Slovenië, … en al die kleine dingen daar ergens tussenin.  Blij ook om te voelen dat wij echt in ons element zijn als we gasten ontvangen. Dit seizoen sloten we dan ook af met een knal & bubbels!

bubbels
Bubbels

Op 20 september zwaaiden we onze laatste gasten uit, 21 september was het al van datte:

101_3013
Start graafwerken
Mathieu in de put
Mathieu in de put

De volgende renovatieronde is ondertussen gestart. In de verte doemen er al visioenen op van een heuse centrale verwarming in het hele huis. Maar eerst wroeten, graven en draaien we beton voor een nieuwe vloer in de living & een chauffagekot. Hoe vloer en kot stillekesaan opgebouwd worden, vertellen we jullie in onze december-nieuwsbrief!

Schrijf hier je reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s